Aktuality z tohoročného Agrokomplexu

Aktuality z tohoročného Agrokomplexu

Veľtrh poľnohospodárstva a potravinárstva agrokomplex je definitívne za nami. Každý, kto ho navštívil, by asi vedel hovoriť o svojich "naj..." Michal Herceg sa najdlhšie  zdržal v pavilóne zvierat, kde ho zaujalo novovyšľachtené plemeno slovenská dojná ovca, ktoré mu predstavili Ján Huba a Martina Gondeková z Výskumného ústavu živočíšnej výroby Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra.

1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Výskumný ústav živočíšnej výroby spolu so Zväzom chovateľov oviec a kôz pripravuje na jeseň užitočné školenie pre chovateľov.

Agrokomplex, to je nielen výstava poľnohospodárstva, ale aj potravinárstva. Niektoré vône na výstavisku nedokázali zakryť ani obalové materiály. Michal Herceg sa jednoducho musel pristaviť pri perníkoch plnených slivkovým, marhuľovým, jahodovým a ríbezľovým lekvárom a potretých čokoládou či kokosom. Viac mu o nich povedala Alena Ertlová.

2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak to bol ďalší krátky pohľad na Výstavisko agrokomplex, odkiaľ vám ešte prinesieme dve poľnohospodársky ladené besedy s odborníkmi. Prvú si môžete vypočuť dnes po štrnástej. Martin Jurčo so svojimi hosťami sa v nej bude venovať nášmu zeleninárstvu.


Galéria

Slovenská dojná ovca.JPG
Autor: Michal Herceg; foto: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame