Trnavská župa zmodernizovala ďalšie stredné školy v kraji

Trnavská župa zmodernizovala ďalšie stredné školy v kraji

Moderné viacúčelové prístroje, informačno-komunikačné technológie a inovatívne zobrazovacie metódy, s akými sa študenti po skončení školy stretnú v praxi alebo na univerzitách to je vybavenie, ktoré pribudlo v troch stredných školách Trnavského kraja, a to v piešťanskej hotelovej akadémii a elektrotechnickej priemyslovke a tiež v Strednej odbornej škole technickej v Hlohovci. Viac sa o investícii kraja dozvedela Vlasta Cigánková.

Trnavská župa zmodernizovala ďalšie stredné školy v kraji I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Trnavský samosprávny kraj pokračuje v investíciách do vybavenia odborných škôl v regióne. Modernizáciou prešli aj viaceré odborných učebne v Strednej priemyselnej škole elektrotechnickej v Piešťanoch. Tá zahŕňala nielen nákup materiálno-technického vybavenia a informačno-komunikačných technológií, ale aj úpravu priestorov školy na bezbariérové. Nahrávala Vlasta Cigánková.

Trnavská župa zmodernizovala ďalšie stredné školy v kraji II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Trnavský samosprávny kraj je zriaďovateľom 44 stredných škôl, z ktorých mnohé sú zapojené aj do systému duálneho vzdelávania. Ich študenti môžu získať napríklad štipendium, bezplatné cestovanie prímestskými autobusmi aj ubytovanie v internátoch.

Autorka: Vlasta Cigánková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame