Ako sú pripravené Mestské lesy v Bratislave na jarnú sezónu

Ako sú pripravené Mestské lesy v Bratislave na jarnú sezónu

Aj keď sa hovorí, že neexistuje zlé počasie, len zle oblečený turista, pre mnohých až prvý jarný deň otvára sezónu výletov do prírody. Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta majú tú výhodu, že nech sa vyberú ktorýmkoľvek smerom za pár desiatok minút sú v lese.
A Mestské lesy Bratislava ponúkajú približne 3 100 hektárov prírody. Pred tým ako sa Tatiana Šušková dozvedela  ako sú pripravené na jarnú sezónu, zaujímali ju dojmy ich návštevníkov.

Ako sú pripravené Mestské lesy v Bratislave na jarnú sezónu Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S jarným oteplením stúpa záujem návštevníkov aj o opekanie. Obrovskému záujmu o túto aktivitu vychádzajú Mestské lesy hlavného mesta v ústrety. V lesoparku je približne 70 miest, kde môžu ľudia legálne a bezpečne zakladať oheň. Postupne tieto miesta rekonštruujú výmenou celých ohník a pridávaním jednotného mobiliáru, teda stolov a lavičiek. Minulý rok sa zrealizovalo desať takýchto nových miest a tento rok pribudne ďalších desať.

Autorka: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame