Čo vy na to? Jarné upratovanie

Čo vy na to? Jarné upratovanie

Hoci je len ráno, najveselšieho dňa veľkonočných sviatkov, určite mnohých z nás čaká upratovanie a tam, kde sa zvyky dodržiavajú, aj niekoľkonásobné. Ale upratovať sa takto na jar zvykne aj inde. Tentoraz sa  Ľudovít Jakubove vybral za Psychologyčkou, Zuzanou Porubčanovou.

Zuzana Porubčanová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jarné upratovanie, niekto ho už absolvoval pred Veľkou nocou, iných ešte len čaká. Kým si povieme niečo k upratovaniu v  záhradke, aute, byte, financiách, iste nezaškodí upratať si aj vo svojom virtuálnom prostredí, kde trávime čím ďalej, tým viac času. Pokračuje Ľudovít Jakubove:

Ondrej Macko Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Šikovnejší stihli jarné upratovanie už pred Veľkou nocou, väčšinu z tých , čo na sviatky cestovali, to ešte len čaká. My sme si zatiaľ s otázkou Čo vy na to, poupratovali v hlave so psychologičkou i IT odborníkom v telefóne a počítači. Dnes  sa Ľudovít Jakubove pustil do bytu a domu. 

Erika Nôtová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň kladieme túto otázku odborníkom rôznych zameraní, vždy však na tému jarné upratovanie. Upratovali sme si už v hlave, počítači, byte no a dnes sa Ľudovít Jakubove vybral za známou dvojicou záhradných architektov, Martinom Čurdom a Františkom Lašákom.

Záhradní architekti Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


I keď pri pohľade von, cez nedávno umyté okno, to vyzerá na mnohých miestach skôr na poriadnu zimu, predsa len je čas na jarné upratovanie. Od pondelka sme sa venovali vlastnej hlave, počítačom, bytu, záhradke a dnes sú na rade financie a upratovanie v nich. Ľudovít Jakubove a daňová poradkyňa Alica Orda Oravcová.

Alica Orda Oravcová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame