Kuracie stehná s kyslou kapustou a smotanou

Kuracie stehná s kyslou kapustou a smotanou

Tento týždeň vám  Miloš Lachkovič  ponúkal jedlá ľahšie stráviteľné, na ktorých si mohli pochutnať aj vegetariáni. Dnes máme pre vás ďalšiu pochúťku, avšak mäsovú. Spolu s majstrom kuchárom ju pripravila aj Viera Horáková. 

Kuracie stehná s kyslou kapustou a smotanou Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak máte chuť pripraviť si plnené kuracie vykostené stehná, s kyslou kapustou, preliate smotanou, recept vám zopakujeme.
Budete potrebovať:
4 vykostené kuracie stehná, 2 hrste kyslej kapusty, , soľ, korenie, slaninku
Slaninku opražíme, pridáme kyslú kapustu, soľ, korenie
Kuracie stehná osolíme, naplníme, zatočíme a hodinu pečieme. 10 minút pred dopečením prelejeme kyslou smotanou.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame