Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia

Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia

Tento týždeň sa zameriame na umelú inteligenciu. Ak sa vám zdá, že hovorím o budúcnosti, mýlite sa. Richard Šümeghy oslovil Martina Drobného, šéfredaktora technologického magazínu PC revue a opýtal sa ho, kde všade dnes využívame umelú inteligenciu.  

Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o využití umelej inteligencie. A nehovoríme pritom o vzdialenej budúcnosti. Už dnes roboty nahrádzajú v niektorých prípadoch ľudí, najčastejšie je to v automobilovom priemysle. Richard Šümeghy oslovil odborníka vo svete najnovších technológií Martina Drobného.

Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o využití umelej inteligencie. A nehovoríme pritom o ďalekej budúcnosti. Príkladom sú automobily, ktoré by neskôr mali byť úplne autonómne. Richard Šümeghy oslovil odborníka vo svete najnovších technológií Martina Drobného.

Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia 3 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o umelej inteligencii. A možno ani neviete, kde všade ju v súčasnosti môžete využiť vďaka viacerým novinkám. Aj na to sa Richard Šümeghy opýtal odborníka vo svete najnovších technológií Martina Drobného.

Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia 4 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň hovoríme o umelej inteligencii. Richard Šümeghy oslovil odborníka vo svete najnovších technológií Martina Drobného. Kde všade teda nájdeme umelú inteligenciu?

Ako nám uľahčuje život umelá inteligencia 5 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Budúci týždeň budú naše rady sladké, budeme spoznávať med a jeho rôzne vlastnosti, dozvieme sa aj, ako tento prírodný poklad využívať v každodennom živote.

Autor: Richard Šümeghy; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame