Vianočné trhy v Považskej Bystrici budú aj na sídliskách

Vianočné trhy v Považskej Bystrici budú aj na sídliskách

Boli ste už na vianočných trhoch? Nemyslím len na tie bratislavské, ktoré fungujú už takmer od polovice novembra. Stánky s občerstvením, s remeselnými výrobkami, ale najmä s tou pravou atmosférou súdržnej komunity môžete nájsť aj v menších mestách. Napríklad v Považskej Bystrici budú mať okrem centrálnych aj trhy sídliskové a bude ich niekoľko. Viac už Michal Herceg.

Vianočné trhy v Považskej Bystrici budú aj na sídliskách - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Považskobystrické sídlisko SNP bude mať svoje trhy 16. decembra a tie centrálne na obyvateľov mesta čakajú od 19. do 21. decembra.

A my sa už túlame po vianočných trhoch. V Považskej Bystrici ich majú na niekoľkých miestach. Prvé budú už tento piatok na sídlisku Lány. A o týždeň neskôr... To nám už povie Michal Herceg.

Vianočné trhy v Považskej Bystrici budú aj na sídliskách - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak sa chystáte na trhy, prajeme vám dobrú zábavu a nech tam stretnete čo najviac dobrých známych. V Považskej Bystrici sa na tie svoje vianočné trhy tešia už teraz.

Autor: Michal Herceg Ilust. foto: TASR - Henrich Mišovič

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame