Zdravé stravovanie

Zdravé stravovanie

Je veľa spôsobov, ktorými môžeme spestriť jedálny lístok v letných mesiacoch. Okrem tradičných šalátov z paprík či paradajok,  je to aj cukina, baklažán, alebo cvikla, tých možností je veľmi veľa. O menej tradičných surovinách s pridanou hodnotou sa Viera Horáková zhovárala s Michaelou  Havrlentovou  z  Národného poľnohospodárskeho a potravinárskeho centra Výskumného ústavu rastlinnej výroby v Piešťanoch. 

Zdravé stravovanie Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zo dňa na deň pribúda ľudí, ktorí menia svoje stravovacie návyky. Možno sme vás inšpirovali a skúsite to aj vy. Jedlá napr. z baklažánov či cukiny sú chutné a zasýtia.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Ľuboš Houška

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame