Lekáry a sestry dostávali ocenenia

Lekáry a sestry dostávali ocenenia

Existujú rôzne ocenenia najlepších, ale jedno z nich má predsa len punc výnimočnosti. O tých naj, naj totiž nerozhodujú odborné komisie a poroty, ale samotní pacienti. Asociácia na ochranu práv pacientov, koncom minulého týždňa dávala ocenenia „Môj lekár, moja lekárka“. Na podujatí Janka Bleyová oslovila  predsedníčku  Ligy proti reumatizmu Janku Dobšovičovú  – Černákovú. 

Lekáry a sestry dostávali ocenenia I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Cenu „Môj lekár“ a „Moja sestra“ udeľuje Asociácia na ochranu práv pacientov lekárom a sestrám za ich prácu a podporu pacientským organizáciám a pacientom. Jednotlivé pacientske organizácie nominovali  práve tých najlepších svojich lekárov a sestry. Liga proti reumatizmu – ako ste pred chvíľou počuli -  dala titul „Môj lekár“ doktorke Elene Koškovej a kto je pre chorých najlepšou sestrou? Janka Bleyová sa pýtala predsedníčky spomínanej pacientskej organizácie Janky Dobšovičovej – Černákovej.

Lekáry a sestry dostávali ocenenia II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zajtra popoludní vás v našom vysielaní ešte zoznámime s lekárom, ktorý dostal ocenenie od všetkých pacientskych organizácií a združení.

Autorka: Janka Bleyová; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame