Tancujúci seniori v Komárne a v Piešťanoch

Tancujúci seniori v Komárne a v Piešťanoch

V rámci októbra ako mesiaca úcty k starším sa seniori oveľa viac stretávajú a často aj zabávajú. My sa s Michalom Hercegom pozrieme na takých, ktorí si nevedia svoj život predstaviť bez tanca, veď na parkete sa zvŕtali už od mladosti, tak prečo by s tým mali prestať v seniorskom veku? Režiséra Jozefa Černeka a jeho divadelný súbor Slovenskí rebeli inšpirovali práve tamojší seniori. Z ich príbehov vytvoril úspešné predstavenie Čaj o piatej.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo vám do života prináša tanec? Michal Herceg túto otázku položil komárňanským seniorom aj preto, lebo práve z ich príbehov vzniklo obľúbené divadelné predstavenie Čaj o piatej.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Tento týždeň tancujeme so seniormi a dnes to bude v rytme country. Michal Herceg navštívil tanečné sústredenie, kam prišli účastníci a najmä účastníčky od Piešťan po Bardejov. Ako prvú oslovil vedúcu čerstvo založeného tanečného klubu seniorov v Nových Zámkoch Alžbetu Lépeovú.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Nemusia, ale chcú a to dokonca tak veľmi, že tancujú aj mimo predpísaných tréningových hodín. Michal Herceg sa na celoslovenskom tanečnom sústredení seniorov porozprával aj s členkami skupiny Country ruže z Banskej Bystrice. Hovorí Valéria Budová.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Dnes sa Michal Herceg porozprával s dvomi dámami, ktoré vedú seniorky a seniorov na ceste k zvládnutiu nových tanečných krokov a choreografií. Ľubica Boorová sa takto venuje country tanečníčkam na Myjave.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na budúci týždeň spoznáme bratislavské Domino, teda jeden z najväčších mládežníckych športových klubov na Slovensku.
Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame