Žijeme futbalom - Spoločenstvo detí a mládeže Domino oslavuje 30 rokov

Žijeme futbalom - Spoločenstvo detí a mládeže Domino oslavuje 30 rokov

Spoločenstvo detí a mládeže Domino v bratislavskej Trnávke má 30 rokov. Mladým ľuďom sa tam venujú saleziáni, ktorí sa riadia myšlienkou Dona Bosca, ktorý rozvíjal u detí naraz telo, srdce, myseľ a ducha. Tento systém dnes funguje nielen v saleziánskom diele, ale aj futbalovom klube Domino. Vybrala sa tam Beáta Repíková a oslovila predsedu futbalového klubu Radovana  Rumanoviča. Čo sa im podarilo dosiahnuť za tých 30 rokov?

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Najväčší mládežnícky futbalový klub DOMINO oslávil pred pár dňami 3O rokov. Futbalistom prišiel popriať do Bratislavy aj Marek Hamšík. A čo si želajú do ďalších 30 tich rokov tí, ktorí sa vo futbalovom klube Domino  mladým ľuďom venujú? Beáta Repíková sa vybrala do Bratislavskej Trnávky za predsedom klubu - Radovanom Rumanovičom a stretla sa tam aj s hráčmi Tak teda čo si želajú, ako sa pripravujú športom nielen na zápasy, ale aj do života vôbec a ako sa im v klube DOMINO darí?

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

 Najväčší mládežnícky futbalový klub na Slovensku má v súčasnosti 550 hráčov rozdelených do 27 tímov, z nich sú dva dievčenské. Týždenne sa im na 80 tréningoch venuje 55 trénerov. Beáta Repíková sa  za nimi vybrala ale najskôr sa pýtala mladých futbalistov aj na to - ako sa dozvedajú o možnosti hrať futbal za klub DOMINO v Bratislavskej Trnávke.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

K futbalovému klubu Spoločenstvo detí a mládeže Domino, ktoré v uplynulých dňoch oslávilo 30 rokov od svojho založenia a ktoré patrí k najväčším mládežníckym futbalovým  klubom na Slovensku patria aj dobrovoľníci a roztlieskavačky. Beáta Repíková oslovila najskôr dobrovoľníčku Petru Jakubcovú, ktorá nás zavedie aj medzi dievčatá, ktoré vedia vyčarovať tú správnu atmosféru na ihrisku pred futbalovým zápasom.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Futbalový klub – Spoločenstva detí a mládeže – Domino v Bratislavskej Trnávke oslávil v uplynulých dňoch 30. výročie svojho vzniku.  Ide o najväčší mládežnícky futbalový klub na Slovensku vôbec – má totiž v súčasnosti 550 hráčov rozdelených do 27 tímov. Dva tímy sú aj dievčenské. Beáta  Repíková oslovila aj dievčatá, ktoré sa venujú futbalu. Najskôr však oslovila Prezidenta futbalového klubu – Tibora Reinera. Kedy sa skamarátil s najobľúbenejšou tímovou hrou?

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame