Špagety s morskými plodmi na bielom víne

Špagety s morskými plodmi na bielom víne

Dnešné jedlo urobí aj zo všedného dňa sviatok a nech ste kdekoľvek, prenesie vás do horúceho Stredomoria. Pritom to bude veľmi jednoduché. Aj tento recept nadiktoval Michalovi Hercegovi kuchár a majiteľ reštaurácie z Trenčína Filip Vranák. 

Špagety s morskými plodmi na bielom víne Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pripravíme si: kvalitné špagety, ktoré sa nerozvárajú, očistené, ale nie predvarené krevety, biele víno, cesnak, petržlenovú vňať. Špagety si uvaríme al dente, aby boli vo vnútri trochu tvrdé. Na panvičke rozhorúčime olej, pridáme krevety, soľ, korenie a trošku cesnaku (naozaj len málo). Krevety orestujeme, pridáme trochu bieleho vína, petržlenovú vňať a pridáme špagety. Premiešame a môžeme servírovať.

Autor: Michal Herceg; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame