Kde hľadajú zábavu mladí ľudia a čo im príde smiešne?

Kde hľadajú zábavu mladí ľudia a čo im príde smiešne?

Humor a zábava v každom veku. Pamätáte si na svoje obdobie dospievania? Prišlo vám smiešne všetko, alebo práve naopak, prišlo vám všetko trápne? Pondelkom odštartúvame cyklus Na vlastné nohy S mariannou Ďuranovou a Oliverom Orthom, ktorí si na humor medzi mladými posvietili.

Kde hľadajú zábavu mladí ľudia a čo im príde smiešne? Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Je humor všade okolo nás? Treba ho špeciálne hľadať? Mať pocit dieťa a nachádzať smiech vo všedných veciach naokolo je v dospelom veku výnimočné. S pribúdajúcimi starosťami náš mozog však rád vypne a zábavu prijmeme tak nejak aj druhej ruky –  z televízie, z internetu, niekde v spoločnosti, však, zamyslite sa,  Kam chodíte za zábavou vy ?  pozrieme sa na to bližšie s Mariannou Ďuranovou a Oliver Orthom v druhej časti cyklu Na vlastné nohy.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Marianna Ďuranová a Oliver Orth sa v cykle relácie Na vlastné nohy tento týždeň svojich hostí pýtajú či aj v humore platí kvalita nad kvantitou. Najmä v týchto časoch, keď samotný internet je studnicou vtipných videí a obrázkov, ktoré nemáte šancu za deň pozrieť ani z jednej desatiny.. prejde cez sito algoritmu sociálnych sietí aj kvalita? Kde vlastne kvalitný humor mladí hľadajú?

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme sa v rámci cyklu Na vlastné nohy s Mariannou Ďuranovou rozprávali o humore. Aké je to, nebrať sa vážne a nebrať humor na ľahkú váhu, pretože zábava je veľmi dôležitá vec! Najmä, keď sa neberiete úplne vážne... a teraz vážne. ...vedia aj mladí ako je dôležitý humor v ich živote? Oliver Orth sa pýtal.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Posledný diel cyklu Na vlastné nohy uzatvoríme s Mariannou Ďuranovou  a Oliverom Orthom tému na čom sa zabávajú mladí. A celý týždeň sme si tak potvrdzovali, že možno nie je dôležité na čom, ale s kým... Ak sa spolu zasmejeme, zrazu sme si bližší. S rovesníkmi to ide tak nejak ľahšie, ale máte spoločný humor aj s inou generáciou?

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Toľko o tom, ako sa dnes mladí ľudia zabávajú a od pondelka sa pozrieme na to, ako sa mladí ľudia stravujú. Fastfoody, veľa cukru, nepravidelná strava... sú to len stereotypy, alebo taká je naozaj realita? Počúvajte budúci týždeň.

Autor: Mariana Ďuranová, Oliver Orth

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame