Ako mladí trávia prázdniny

Ako mladí trávia prázdniny

Letné prázdniny sa začali! čo to však zanemná pre takých stredoškolákov? ako trávia svoje dni počas letných voľných dní? Tento týždeň sa v cykle relácie Na vlastné nohy Marianna Ďuranová a Oliver Orth budú pýtať svojich hostí, ak oto tí mladí počas leta majú.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Letné prázdniny majú 62 dní voľna. Keď si takto to číslo povieme nahlas zistíme, že je to veľa času na všeličo. Dávajú si dnešní mladí predsavzatia čo počas letných dní robiť? V cykle relácie Na vlastné nohy sa to pýtali Marianna Ďuranová a Oliver Orth.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Študenti začali s prádninami a aj keď tieto dni sú určené na oddych od školy, možno niektorým napadne tento čas využiť aj na dobehnutie starého učiva. Blúznime z tepla? Poďme sa spoločne s Mariannou Ďuranovou a Oliverom Orthom v rámci relácie Na vlastné nohy mladých spýtať.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V tomto týždni cyklu na vlastné nohy sa rozprávame ako mladí trávia voľný čas počas leta. Okrem letných radovánok k prázdninám patrí aj nejaké to privirobenie a brigády. Chcú mladí pracovať počas leta? na to sa pýtal Oliver Orth.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dva mesiace prádznin, kedy v podstate nič nemusíte, zaváňajú aj chuťou len sa tak poflakovať alebo si každodenne užívať. Jedno aj druhé je oddychom, ale stojí nás rôzne veľa energie. Ako k flákaniu počas leta pristupujú mladí? To si prezradíme v poslednej časti cyklu Na vlastné nohy s Mariannou Ďuranovou a Oliverom Orthom.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Relácia Na vlastné nohy bude na budúci týždeň venovaná cudzím jazykom.

Autor: Marianna Ďuranová, Oliver Orth

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame