Zodpovednosť

Zodpovednosť

Sú mladí nezodpovední? Či sa to iba tak stereotypne hovorí? V dnešnej časti cyklu relácie Na vlastné nohy - relácii pre a o mladých - sa budeme rozprávať aj s mladými. Marianna Ďuranová a Oliver Orth sa pýtali práve mladých a dnes konkrétne na zodpovednosť.

Pondelok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Niesť za svoje činy následky a priznať si, že toto odomňa nebolo zodpovedné, je silný prejav v dospelosti, nieto v tínedžerskom veku. V dnešnom cykle relácie Na vlastné nohy sa  s Mariannou Ďuranovou a Oliverom Orthom rozprávame o zodpovednosti a následkoch svojich rozhodnutí.

Utorok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Je práve maturita alebo možno neskôr ukončenie štúdia na vysokej škole tá najvyššia známka zodpovednosti, ktorú mladí môžu dosiahnuť? Alebo až keď sa stanú rodičmi pocítia skutočnú zodpovednosť? Marianna Ďuranová a Oliver Orth v dnešnom cykle relácie Na vlastné nohy zisťovali, čo je tá najvyššia zodpovednosť.

Streda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako to niekedy býva stereotypom, vravíme, že mladí nie sú zodpovední, že ich mladícka prchkavosť je skrátka nestála a nedá sa na ňu spoľahnúť. V dnešnej časti cyklu relácie Na vlastné nohy sa s Mariannou Ďuranovou a Oliverom Orthom dozvedáme, čo je pre mladých zodpovedné a nezodpovedné a ako to celé hodnotia.

Štvrtok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tento týždeň sme v relácii Na vlastné nohy rozoberali zodpovednosť v mladom veku. Ak sa však rozprávame o zodpovednosti, nesmieme nespomenúť spoločenskú zodpovednosť, o ktorej sa s mladými rozprávali Marianna Ďuranová a Oliver Orth.

Piatok Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Marianna Ďuranová, Oliver Orth

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame