Chočianske bravčové

Chočianske bravčové

Po celý tento týždeň vám ponúkame recepty na jedlá, ktoré radi pripravujú gazdinky z obce Choča. Ten, ktorý pripravovala Alena Záhorecová  ochutnala aj Viera Horáková.

Chočianske bravčové Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Potrebujeme bravčové mäso, najlepšie stehno, soľ, cibuľu, zemiaky, sladkú smotanu, hladkú múku, olej.
Mäso nakrájame na plátky, osolíme, obalíme v múke  a prudko opečieme na oleji. Pripravíme si pekáč do ktorého naukladáme mäso, zalejeme výpekom, nato dáme cibuľu, predvarené zemiaky, to všetko zalejem smotanou a necháme zapiecť.
Zajtra si pripravíme bravčové mäso s ananásom.

Autorka: Viera Horáková; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame