Zázračný oriešok. Výsledky festivalu už poznáme

Zázračný oriešok. Výsledky festivalu už poznáme

Rozprávka o Cinke Panne a Snehulienka. Tieto dve rozprávky - rozhlasový večerníček a dramatizovaná rozprávka sa stali suverénnymi víťazmi festivalu rozhlasových rozprávok Zázračný oriešok v Piešťanoch. Ceny odovzdali včera večer na galaprograme a úspešnými sa stali aj ich autori - v prípade Cinky Panny autor Jozef Lenhart a v prípade Snehulienky spisovateľ Daniel Hevier, ktorý napísal rozprávku na motívy Pavla Dobšinského. Zaujímavé je, že na týchto výsledkoch sa zhodla detská i dospelá porota festivalu. Podrobnosti nám povie Martin Jurčo. Najprv oslovil predsedu detskej poroty Aurela Surového.

Zázračný oriešok. Výsledky festivalu už poznáme - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Výsledky rozhlasového festivalu pre deti Zázračný oriešok už poznáme. Úspešný bol rozhlasový večerníček o prvej rómskej hudobníčke Cinke Panne, ale aj rozhlasová rozprávka Snehulienka. Na motívy Pavla Dobšinského ju napísal Daniel Hevier. Pokračuje Martin Jurčo.

Zázračný oriešok. Výsledky festivalu už poznáme - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Festival rozhlasových rozprávok Zázračný oriešok v Piešťanoch sa dnes uzatvára, zopakuje sa opäť o dva roky. Niektoré sprievodné podujatia sa však nekončia, napríklad detské ilustrácie môžete vidieť v Mestskej knižnici aj naďalej.

Autori: Martin Jurčo a Michal Herceg Ilustrácia: Bystrík Vančo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame