Slávnostné uvedenie nového CD z muzikálu Cyrano z predmestia

Slávnostné uvedenie nového CD z muzikálu Cyrano z predmestia

V Bratislave bolo  pred pár dňami slávnostne uvedené do života nové CD s piesňami z legendárneho muzikálu Cyrano z predmestia s podnázvom Legenda sa vracia. Hity Pavla Hammela a Mariána Vargu ako Ja nemám lásku v malíčku, Pieseň o nose, Pieseň o Roxane, či  Kúpim si zrkadlo od času premiéry muzikálu v Divadle Nová scéna v Bratislave v roku 1977 oslovujú a neprestali oslovovať už niekoľko generácií. Na novom Cd si ich môžete vypočuť tak ako znejú v súčasnej inscenácii tohto muzikálu s novým obsadením. Redaktorka Ivica  Ruttkayová oslovila pôvodného predstaviteľa Cyrana herca Jozefa Benedika a opýtala sa na jeho spomienky.

Bolo slávnostne uvedené do života nové CD z muzikálu Cyrano z predmestia Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Redaktorka Ivica Ruttkayová hovorila s hercom a spevákom Jozefom Benedikom , ktorý sa po prvý krát predstavil ako Cyrano v legendárnom muzikály Cyrano z predmesta v roku 1977.  Na novom Cd nosiči Cyrano z predmestia s podnázvom Legenda sa vracia znejú piesne zo súčasnej inscenácie muzikálu v Divadle Nová scéna v Bratislave. Môžeme počuť Jána Slezáka, Lukáša Pištu, Mirku Gális Partlovú, či Romanu Dang Van a ďalších mladých spevákov a speváčky. Aj týmto projektom vzdávajú poctu  legendárnej  inscenácii muzikálu Cyranom z predmestia z roku 1977.

Autor: Ivica Ruttkayová, Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame