Víkendové pozvánky

Víkendové pozvánky

V sobotu sa môžete prejsť Trenčínom so sprievodcom. Téma prechádzky: Mocní vládcovia Trenčianskeho hradu. Hovorí Victoria Buchelová.

Tip - I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes budú deti na celom Slovensku prežívať Noc s Andersenom. Ako to bude vyzerať v obecnej knižnici v Abraháme neďaleko Galanty? Povie Ľudmila Horvátová.

Tip - II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Pestré to bude aj v Nitre. Hovorí Mariana Ondrušová.

Tip - III Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes privíta Divadlo Jána Palárika deti už od pol roka. Pripravené je takzvané batolárium. Približuje Katarína Čučková.

Tip - IV Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V sobotu bude aj jubilejný, dvadsiaty ročník turistického pochodu Fornoseg - Frašták. Štartuje sa o 9:30 od obecného úradu v Tepličkách. Doprava na štart bude mimoriadnym autobusom z Hlohovca. Trasa vedie po náučnom turistickom chodníku Poniklec medzi Tepličkami a Hlohovcom. V časti trasy Lipiny je možné odbočiť na novovybudovaný značený turistický chodník, ktorý spája chodník Poniklec s prírodnou rezerváciou Sedliská.
---
V nedeľu o pätnástej bude vo Vajnoroch tradičné kultúrno-spoločenské podujatie s názvom Lésola, lésola, Kvjetňí ňedzela. Vo Vrbovciach neďaleko Myjavy sa už teraz pletú veľkonočné korbáče no a v nedeľu budú sadiť stromy. Ide o vŕby, ktoré budú časom slúžiť ako zdroj prútia na košíky a iné predmety, ale zároveň to bude aj genofondová záhrada, ktorá bude obsahovať vŕby z viacerých krajín sveta.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame