Víkendové pozvánky

Víkendové pozvánky

V dome kultúry Zrkadlový háj bude dnes (v piatok) ďalší večer autentického folklóru. Tentokrát je venovaný obci Zariečie neďaleko Púchova. Pokračuje Ondrej Lenár.

Tip - I Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V Mníchovej Lehote sú už pripravené štyridsiate prvé Trenčianske folklórne slávnosti. O programe vie Jaroslava Kohútová.

Tip - II Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dnes podvečer bude v primaciálnom paláci v Bratislave medzinárodná výstava naivného intuitívneho umenia s názvom Naiva Bratislava. Viac povie Adžana Modlitbová.

Tip - III Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V sobotu popoludní sa vo Vinosadoch, kúsok od Pezinka, začína putovanie za vínom. Teší sa na vás dvadsať miestnych vinárov v pivnici pod obecným úradom, ale najmä v ich vlastných pivniciach. Čo vás na mieste čaká? Priblíži Ivana Juráčková.

Tip - IV Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Už včera sa v Slovenskom národnom múzeu začala národná výstava známok Bratislava fila 2023. Podrobnejšie Pavol Lazar.

Tip - V Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Milujete adrenalín? Napínavé súboje, vôňu benzínu a nádherné skoky ?Potom ste srdečne pozvaní do motokrosového areálu MX Vinohrad vo Veľkých Uherciach, kde sa v sobotu a v nedeľu uskutočnia Majstrovstvá Európy žien a Majstrovstvá Európy mladých pretekárov tried 65 a 85 centimetrov kubických spolu s Medzinárodnými majstrovstvami Slovenskej republiky MX Open. Krásna trať plná rýchlych úsekov a moderných motokrosových prvkov spolu s kvalitnými jazdcami zo srdca Európy, sú určite zárukou jedinečného diváckeho zážitku! Uvádzajú organizátori.
---
V nedeľu o devätnástej si v Divadle Jána Palárika v Trnave môžete pozrieť tragikomédiu Návšteva v Linči. Príbeh je o morálnej dileme, ktorú šokujúcou požiadavkou nastolí vo svojom rodnom mestečku miliardárka Claire Zachanassisová. Je tiež o vplyve peňazí a médií na naše rozhodovanie a na naše životy. Vtipný, napínavý, ale aj poučný príbeh odohrávajúci sa v neďalekej obci Zeleneč pri Trnave, ktorú domáci nazývajú aj Linč, prináša vo svojom zelenečskom nárečí známe Zet-divadlo zo Zelenča, ktoré nadväzuje na tradíciu kultového zelenečského divadla a jeho slávneho režiséra Jozefa Bednárika.

Autor: Michal Herceg

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame