Chystá sa festival Piešťanské zábaly

Chystá sa festival Piešťanské zábaly

Piešťanské zábaly. To nie je nejaká nová kúpeľná procedúra. Tak nazval herec Jozef Vajda festival, ktorým chce posilniť ponuku letných prehliadok spojených s komédiou a humorom. Doteraz sme poznali najmä Kremnické gagy. A keďže smiechu nie je nikdy dosť už počas tohto leta sa Piešťany na štyri dni stanú domovom divadelného festivalu komédie. Prvý ročník odštartujú v auguste, no všetky prípravy sa dokončili práve v týchto dňoch. Martin Jurčo oslovil niektorých protagonistov festivalu.

Chystá sa festival Piešťanské zábaly I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovoríme o festivale komédie Piešťanské zábaly, ktoré na leto pripravuje herec Jozef Vajda s celým tímom. Bude to obdobie divadelných prázdnin. Divadlo však počas leta chýba nielen hercom, ale aj divákom. Ako pripomínajú tvorcovia, nepôjde len o klasické divadelné inscenácie, ale aj odborné stretnutia, no najmä kopec pouličných atrakcií. A tvorí sa sekcia zameraná aj na najmladších, takže na svoje si prídu aj rodiny s deťmi.

Martin Jurčo oslovil herca a prezidenta festivalu Jozefa Vajdu, ktorý mu povedal nielen o programe, ale aj o tom, aký má vzťah k Piešťanom.

Chystá sa festival Piešťanské zábaly II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Festival komédie Piešťanské zábaly bude už počas tohto leta a vznikol aj vďaka podpore RTVS. O niekoľko týždňoch si povieme o festivale viac.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame