Táňa Pauhofová o novom filme Vlny

Táňa Pauhofová o novom filme Vlny

Aj keď tohtoročný Medzinárodný filmový festival Karlove Vary je už zapísaný v histórii. Filmy, ktoré sa predstavili odbornej porote, čakajú na divákov. Široká verejnosť si niektoré z nich môže pozrieť v kinách až v auguste. Jedným z nich je aj film Vlny. Venuje sa obdobiu roka 1968 v rozhlasovej redakcii.

Film mal na karlovarskom festivale veľký ohlas. Do kín sa dostane až 1. augusta. Martin Jurčo sa s herečkou Táňou Pauhofovou, ktorá stvárnila postavu redaktorky Viery Štovíčkovej, pýtal aj na to, ako ju režisér do filmu angažoval.

Táňa Pauhofová o novom filme Vlny I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

S herečkou Táňou Pauhofovou sa rozprávame o filme Vlny. Hovorí o situácii v Redakcii medzinárodného života Čs. rozhlasu počas búrlivého roka 1968. Film sa dostane do kín 1. augusta. Martin Jurčo sa Táne Pauhofovej opýtal, či sa aj pripravoval na svoju postavu Věry Šťovíčkovej a či naštudovala aj situáciu v auguste 1968.

Táňa Pauhofová o novom filme Vlny II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Film Vlny prichádza do kín 1. augusta. Okrem Táne Pauhofovej sa v ňom predstavili Vojtěch Vodochodský, Stanislav Majer, Vojta Kotek, Martin Hoffmann a ďalší.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame