Adam Ďurica je už 20 rokov na scéne

Adam Ďurica je už 20 rokov na scéne

Hudobníka a speváka Adama Ďuricu zaiste nemusíme poslucháčom predstavovať. Je až prekvapujúce, že tento mladý spevák sa venuje hudbe skutočne vážne už dvadsať rokov. Adam sa verejnosti predstavil v súťaži Slovensko hľadá Superstar v sezóne 2004-2005. Aj keď nepostúpil do finálovej osmičky, zaujal divákov na celom Slovensku svojou verziou pesničky Opri sa o mňa. Adam sa okrem tvorby skladieb aktuálne venuje príprave nového albumu, a koncertom. Tie pripomínajú desať rokov od skladby Neľutujem a dvadsať rokov pôsobenia na scéne.

Len nedávno si odniesol aj sošku SOZA za najviac hraných pesničiek prostredníctvom internetu. Martin Jurčo sa ho pýtal aj na to, či ho toto prvenstvo prekvapilo.

Adam Ďurica je už 20 rokov na scéne I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rozprávame sa s hudobníkom a spevákom Adamom Ďuricom, ktorý oslavuje dvadsať rokov na hudobnej scéne. Veľký medzník preňho prišiel pred desiatimi rokmi. Vydal album Mandolína, s hitmi ako Mandolína, Tak to vidím ja a hlavne Neľutujem! O produkciu albumu sa postaral spevák kapely Hex Peter Ďuďo Ďudák spoločne s Ľubicou Čekovskou, Petrom Riavom a Mauritsom Carlssonom zo Švédska. Na albume sa podieľal aj Adamov brat Michal.

Martin Jurčo sa s Adamom Ďuricom rozprával nielen o jeho najnovšej pesničke Z popola je oheň, ale aj o jeho textároch.

Adam Ďurica je už 20 rokov na scéne II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tak možno aj vy sa niekde stretnete s Adamom Ďuricom a podarí sa aj vám s ním odfotiť. Možno z toho bude aj svetový rekord v pošte spoločných fotografií fanúšikov so svojím idolom. Zatiaľ sme hovorili o januárových koncertoch v Bratislave a v Košiciach o tých ostatných sa z nášho éteru dozviete neskôr.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame