Hľadáme názov relácie Rádia Regina pre mladých a pre všetkých

Hľadáme názov relácie Rádia Regina pre mladých a pre všetkých

Hľadáme názov relácie Rádia Regina pre mladých a pre všetkých!

Práve váš nápad sa môže stať súčasťou nášho vysielania a zapíšete sa tak do rozhlasovej histórie.

Sme presvedčení, že to dokážete, a tak sme sa rozhodli, že to urobíme formou súťaže.

Vymyslite výstižný a mladými ľuďmi akceptovateľný názov relácie, ktorá bude určená pre mladých a pre všetkých poslucháčov Rádia Regina Západ, Rádia Regina Stred a Rádia Regina Východ a vyhrajte mobilný telefón SAMSUNG A7.

Relácia bude pre mladých a o mladých. Ale samozrejme je určená aj pre tých, ktorí im chcú porozumieť, pomôcť či poradiť. Budeme sa v nej venovať témam vážnym ale aj tým zábavnejším.

Budeme hľadať odpovede na otázky: Prečo mi nik nerozumie? Naši sa rozvádzajú. Môžem za to ja? Nik sa ma nepýta, či s tým súhlasím... Nevyhneme sa ani tabuizovaným témam prvých lások a prvého sexu. Preskúmame šance a možnosti pri výbere strednej či vysokej školy. Samozrejme nesmú chýbať témy späté s hudbou, street aktvitami a adrenalínom. Pridáme rady a názory, ako urobiť z nedostatkov svoje prednosti. Pohľadáme inšpiratívnych ľudí, ale aj tých, ktorí majú trápenia a pokúsime sa pomôcť... Toto všetko je len zlomok toho, čo v relácii nájdete.

Nápady sú, tém je mnoho, chýba už len názov. Pošlite nám ho prostredníctvom e-mailovej adresy nazov@rtvs.sk a nezabudnite do predmetu napísať heslo “NÁZOV RELÁCIE“, do mailu uviesť meno a priezvisko, adresu a vaše telefónne číslo. Spolu môže každý účastník súťaže poslať maximálne 5 návrhov.

Zo zaslaných návrhov názvu relácie vyberie päťčlenná rozhlasová porota ten, ktorý bude reprezentovať novú reláciu.

Do súťaže sa môžu zapojiť všetci poslucháči a diváci RTVS, ktorí pošlú svoj návrh názvu novej relácie do 23.4.2019.


Meno výhercu telefónu SAMSUNG A7 sa dozviete 29. apríla 2019.

Už teraz sa tešíme na vaše návrhy.


Štatút súťaže nájdete tu.

Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame