Čo vy na to? Rok sa s rokom stretá

Čo vy na to? Rok sa s rokom stretá

Rok sa s rokom stretol a ani sme sa nenazdali, už tu máme aj prvý pracovný deň roka 2018. Ale práve na prelome rokov, najmä na, a pred Silvestrom je vo všetkých médiách mnoho veselosti, humoru a zábavy, žiaľ, bez ohľadu na kvalitu. Ľudovít Jakubove oslovil jednu z mála naozaj dlhoročných slovenských komičiek, Zuzanu Tlučkovú.

Zuzana Tlučková Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Mnohí z nás majú radi na Vianočných sviatkoch tradície, ktoré sa každoročne opakujú. Nájdu sa však aj takí, ktorí radi experimentujú a vyskúšajú, aké to je prežiť prelom rokov v teplých krajoch. Ľudovít Jakubove sa opýtal prekladateľa a ostrieľaného turistického sprievodcu Jozefa Zelizňáka, aké sú jeho skúsenosti.

Jozef Zelizňák Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Vhupli sme do nového roka a to so sebou prináša oslavy, želania, predsavzatia. A práve o tých novoročných mnohí z nás pochybujú. Že sa nedajú dodržať, že je to len forma a podobne.  Ľudovít Jakubove sa na názor opýtal našej rockovej legendy, muzikanta a vedúcu osobnosť Tublatanky Martina Ďurindu.

Martin Ďurinda Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Po silvestrovských oslavách si najčastejšie ľudia poprajú niečo pekné do nového roka a sami sebe sľúbia, že sa polepšia. Skrátka, dajú si predsavzatia, ktoré sa potom,  dlhšie, či kratšie snažia dodržiavať. Včera sa o tom Ľudovít Jakubove rozprával s muzikantom Maťom Ďurindom, dnes to budú dlhoroční hereckí súputnici, komedianti i keď každý z iného divadla, Ivan Vojtek a Paľo Topoľský.

Pavol Topoľský a Ivan Vojtek Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.




Autor: Ľudovít Jakubove; Ilustr. foto: Pixabay

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame