Fotografka Mária Virág

Fotografka Mária Virág

Fotografujete radi? Väčšina by prikývla. Odkedy sú kvalitné mobily, tak fotíme všade a myslíme si, že dobre. Až sa zdá, že fotografi ani nie sú potrební. Lenže, nie je to celkom tak. Minimálne na slávnostné príležitosti si objednávame odborníkov. Patrí k nim aj Mária Virág z Veľkého Medera. Hane Michalčíkovej Mária Virág porozprávala, kto ju v tejto záľube, ktorá prerástla do profesie, inšpiroval najviac.

Fotografka Mária Virág 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kým maliar si svoje obrazy väčšinou podpíše, fotografie zostávajú anonymné. Aj tak sú však ,najmä  tie zo slávnostných rodinných udalostí ,starostlivo uchovávané medzi rodinnými cennosťami. Pozornosti a záujmu sa tešia aj fotografie Márie Virág z Veľkého Medera, ktorá svoj podpis zanecháva len na súťažných fotografiách. Najväčším uznaním pre ňu je, ak fotky, ktoré urobia, dokážu rozdávať radosť. Ako sa na fotografovanie pripravuje, aj na to sa jej opýtala Hana Michalčíková. Pokračuje Mária Virág.

Fotografka Mária Virág 2 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Fotografka Mária Virág z Veľkého Medera fotí najradšej vo chvíli, ktorej sa my ostatní obávame - keď je všetko v pohybe. Ľudia, zvieratá, stromy vo vetre. Aj o tom je majstrovstvo fotografky, ktorá všetko náročné považuje za výzvu, ktorej sa treba chopiť. 




Autorka: Hana Michalčíková; Foto: Facebook

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame