Čo ma živí, čo ma teší - Kristína Bartošová

Čo ma živí, čo ma teší - Kristína Bartošová

Nedá sa to v živote lepšie naplánovať, ako keď sa vám koníček stane zároveň prácou. Tak to bolo aj v živote Kristíny Bartošovej z Nemšovej , ktorá milovala hru na klavíri, divadlo a venovala sa aj spevu. Dnes všetky svoje skúseností a vedomosti odovzdáva svojim žiakom a túži po tom, aby z nich vychovala talentovaných, citlivých, sebavedomých a šťastných ľudí , ktorí milujú umenie. Porozprávala sa s ňou Hana Michalčíková.

Čo ma živí, čo ma teší - Kristína Bartošová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kristínu Bartošovú môžete stretnúť v Základnej umeleckej škole v Nemšovej v obkľúčení detí, pre ktoré je vzorom. Raz by sa svojej pani učiteľke chceli podobať - ako herci, speváci alebo hudobníci. Kým však budú mať moc nad klávesmi na klavíri, vedieť krásne intonovať a spievať, alebo hrať bez trémy v divadelnom predstavení- prejde ešte veľa času. Majstrovstvo pani učiteľky je však jasnou víziou a žiaci ju radi  nasledujú. Všestranná učiteľka Kristína Bartošová sa k svojim umeleckým láskam hlási vždy a všade. Priznala ich aj v rozhovore s Hanou Michalčíkovou.

Kristína Bartošová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Kristínu Bartošovú z Nemšovej sme dnes spoznali ako nadšenú učiteľku Základnej umeleckej školy, aj ako mladú umelkyňu - speváčku, hudobníčku a divadelníčku. Cez umenie, ktoré ju živí, ale je zároveň jej životným koníčkom.

Autor: Hana Michalčíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame