Mestské jasle v Ružinove podporujú rodičov v tom, ako nastavovať pravidlá pri výchove detí

Mestské jasle v Ružinove podporujú rodičov v tom, ako nastavovať pravidlá pri výchove detí

Každý z nás chce byť dobrý rodič. Dobrým rodičom sa žiaľ nerodíme, ale stávame sa ním. Generácia starších ľudí nepozná kurzy pozitívneho rodičovstva a mladí rodičia sú pod tlakom času a pracovných povinností a nie vždy majú dostatok času na seba a svoje deti.

Mestské jasle v Ružinove sa rozhodli podporiť rodičov detí ako byť lepšími rodičmi, ako nastavovať pravidlá a hranice pri výchove detí a samozrejme nezabudnúť na seba a svoje potreby. Myšlienku podpory rodičov Marcele Jedinákovej objasnila vedúca detských jaslí, ktorých zriaďovateľom je mestská časť Bratislava-Ružinov, Klaudia Schneider.

Mestské jasle v Ružinove I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Možnosť priučiť sa rodičovstvu v pilotnom kurze pozitívneho rodičovstva v ružinovských jasliach využila aj mamička dvoch malých detí, z ktorých dva a pol ročná dcérka jasle navštevuje. So svojimi nadobudnutými poznatkami a skúsenosťami počas kurzu sa s Marcelou Jedinákovou podelila mamička Anna.

Mestské jasle v Ružinove II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Blízky plán bratislavskej mestskej časti Ružinov je rozšíriť workshopy pozitívneho rodičovstva na online platformu, ktorá bude prístupná všetkým rodičom.

Autorka: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame