Konferencia Start with children chce byť lídrom plánovania priateľského k deťom

Konferencia Start with children chce byť lídrom plánovania priateľského k deťom

Koncom mája bude Bratislava dva dni centrom medzinárodnej diskusie o tvorbe miest, ktoré sú bezpečnejšie, zelenšie a ohľaduplné voči potrebám detí. Vyše 30 odborníkov a odborníčok v tejto oblasti bude prednášať, viesť workshopy či diskutovať v panelových diskusiách o plánovaní udržateľných miest, ktoré budú obývateľné pre budúce generácie. Pre dosiahnutie tohto cieľa je dôležité zamerať sa pri plánovaní miest prioritne na potreby detí.

Na medzinárodnom samite Start with Children sa o tom budú rozprávať starostovia, architektky, urbanisti či ľudia zasadzujúci sa za ochranu planéty z celého sveta. O zámere summitu povedal Marcele Jedinákovej viac primátor hlavného mesta Bratislavy Matúš Vallo.

Konferencia Start with children chce byť lídrom plánovania priateľského k deťom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Tromi hlavnými témami samitu v Bratislave, ktorý bude koncom mája, budú udržateľné plánovanie mesta, tvorba verejných priestorov s ohľadom na potreby detí a klimatická odolnosť.

Autorka: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame