Veľtrh pracovných príležitosti Job SpoTT Trnava

Veľtrh pracovných príležitosti Job SpoTT Trnava

Už desať rokov sa v Trnave raz ročne stretávajú zamestnávatelia, zástupcovia úradov práce s uchádzačmi o zamestnanie. Na jednom mieste, v športovej hale Družba, sa majú uchádzači možnosť dozvedieť, aké pozície hľadajú trnavské automobilky a ich spolupracujúce firmy, ale napríklad aj železnice, polícia či armáda. Našli sme aj zástupcov energetických firiem či bánk.
Ako Martinovi Jurčovi potvrdil spoluorganizátor veľtrhu Job SpoTT Trnava Igor Holéczy z Národného kariérneho centra – takto je uchádzač o zamestnanie vo výhode.

Veľtrh pracovných príležitosti Job SpoTT Trnava I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Sme na veľtrhu pracovných príležitostí Job SpoTT Trnava, na ktorom sa stretli uchádzači o zamestnanie a zástupcovia zamestnávateľov. Ako nám potvrdili zástupcovia náborov z jednotlivých trnavských podnikov, priamy kontakt s klientom im umožňuje neraz vybrať čo najvhodnejšiu pozíciu pre uchádzača. Konkurencia medzi zamestnávateľmi je pre uchádzača výhodná. Pretože si môže vyberať najmä benefity.

Prvýkrát sa na veľtrhu pracovných príležitosti v Trnave stretli aj remeselníci. Martin Jurčo oslovil jednu zo zástupkýň remeselníkov Katarínu Slatinskú.

Veľtrh pracovných príležitosti Job SpoTT Trnava II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Národné kariérne centrum Trnava v spolupráci so samosprávami a ďalšími partnermi pripravujú podobný veľtrh pracovných miest. Bude vo štvrtok 25. apríla v Trenčíne.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame