Na návšteve v priemyselnej pekárni v Drahovciach

Na návšteve v priemyselnej pekárni v Drahovciach

V dnešnej modernej dobe, keď musia potravinári reflektovať na rôzne predpisy Európskej únie sa dajú niekedy ťažko zosúladiť tradičná receptúra a nové predpisy. Najmä ak ide o recepty starých materí. V pekárenskom odvetví sa to relatívne darí v jednej z najväčších pekární na Slovensku - v Drahovciach. Dodávajú klasický sortiment aj pre hypermarkety, ale aj ten tradičný pre menšie prevádzky. Ako sa im to darí, si povieme v nasledujúcich minútach.
Tamojší riaditeľ Stanislav Kurčík sa s Martinom Jurčom napríklad pristavil pri klavíri, no pri takom pekárenskom.

Na návšteve v priemyselnej pekárni v Drahovciach Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ako aj Martinovi Jurčovi v Drahovciach potvrdili, najlepší chleba ako základ má čo najjednoduchšiu prípravu, je totiž základom na našom stole aj preto má prívlastok „každodenný“.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame