MyMachine je oslavou tvorivosti a technických zručností mladých ľudí

MyMachine je oslavou tvorivosti a technických zručností mladých ľudí

V posledných dňoch školského roka sa už tradične stretávajú mladí ľudia na prezentácii celoslovenského projektu MyMachine. Ide o vzdelávací program Karpatskej nadácie, ktorý je zameraný na rozvoj tvorivosti, technických zručností a spoluprácu. Jedinečným spôsobom prepája žiakov základných a stredných škôl so študentami univerzít. Päť tímov zo západného a stredného Slovenska sa stretlo v Piešťanoch. Bola pri tom aj Vlasta Cigánková.

MyMachine je oslavou tvorivosti a technických zručností mladých ľudí I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Deti zo základných škôl popustili uzdu svojej fantázii, vysokoškoláci navrhli dizajn ich vysnívaných projektov a stredoškoláci z nich vyrobili funkčné prototypy – takto funguje program MyMachine, ktorého výsledky za oblasť stredného a západného Slovenska vyhodnotili v Piešťanoch. Vlaste Cigánkovej o tom porozprávala jeho koordinátorka Katarína Ďurovková.

MyMachine je oslavou tvorivosti a technických zručností mladých ľudí II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Do tohto ročníka MyMachine sa zapojilo 10 tímov z celého Slovenska, ktoré sa  prezentovali v Košiciach a v Piešťanoch.

Autorka: Vlasta Cigánková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame