Prečo je umelec čudný a súčasne zaujímavý

Prečo je umelec čudný a súčasne zaujímavý

Školopovinní ale prázdninujúci školáci si aj v týchto dňoch sadajú do lavíc a navštevujú  zaujímavé prednášky a semináre, aby sa na konci prázdnin tešili z absolvovania Detskej univerzity Komenského. Na tretej prednáške pod názvom - Prečo je umelec čudný a súčasne zaujímavý bola aj Beáta Repíková. Po prednáške profesora Petra Pavlaca z Výtvarnej školy múzických umení sa porozprávala s deťmi o tom čo ich zaujalo na výtvarnom umení?

Prečo je umelec čudný a súčasne zaujímavý I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Detská univerzita Komenského zaujíma každý rok prázdninujúcich školákov aj vďaka tomu, že medzi prednáškami nechýbajú tie, ktoré sa venujú umeniu. Na tretiu prednášku pod názvom Prečo je umelec čudný a súčasne zaujímavý sa vybrala aj Beáta Repíková a profesora Petra  Pavlaca z Vysokej školy múzických umení sa opýtala aj na to s akým pocitom zapisoval  študentom Detskej univerzity Komenského do indexu účasť na prednáške?

Prečo je umelec čudný a súčasne zaujímavý II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V týchto dňoch sa niektorí prázdninujúci školáci a študenti Detskej univerzity Komenského  chystajú aj na 4 dňový pobyt na Planinke v Malých Karpatoch. Iní sa zasa už dnes vrátia k umeniu lebo ako ďalšiu aktivitu si vybrali Dramatický workshop Slnečný deň.

Autorka: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame