Modelová konferencia študentov Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej Univerzity v BA

Modelová konferencia študentov Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej Univerzity v BA

Študenti piateho ročníka Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej Univerzity v Bratislave, budúci diplomati, v týchto dňoch pracujú na  unikátnom študentskom projekte s názvom Modelová konferencia. Je to už 16.- ty ročník a zámerom projektu je vyskúšať si reálne spojiť odborné aktuálne témy s logistikou, manažmentom, riadením financií a propagáciou samotnej akcie. Teda, pretaviť teoretické poznatky, ktoré študenti nadobúdajú počas celého päťročného štúdia, reálne do praxe. Marcele Jedinákovej projekt priblížila supervízorka modelovej konferencie na Fakulte medzinárodných vzťahov, prodekanka Kristína Baculáková.

Modelová konferencia študentov - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Modelová konferencia budúcich diplomatov, v súčasnosti študentov Fakulty medzinárodných vzťahov Ekonomickej Univerzity v Bratislave,  je jediná modelová konferencia po vzore Organizácie spojených národov na Slovensku s takouto dlhou tradíciou. V rámci projektu študenti vytvorili dve sekcie - politickú a ekonomickú, ktorej predsedom je piatak Oliver Sýkora.

Modelová konferencia študentov - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Budúcim diplomatom držíme palce aby 16. ročník modelovej konferencie, ktorý sa uskutoční 4. apríla v aule Ekonomickej Univerzity v Bratislave, dopadol na výbornú.

Autor: Marcela Jedináková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame