Duálne vzdelávanie

Duálne vzdelávanie

V týchto dňoch, až do 9. teho júna - absolvujú naši maturanti ústne skúšky. Pred odchodom na akademický týždeň sa už dozvedeli svoje výsledky z maturitných testov. “Skúšku dospelosti„  majú za sebou študentky duálneho vzdelávania v odbore Obchodný pracovník. Do praxe sa pripravovali počas štvorročného štúdia na jednotlivých pracoviskách - v obchode s drogériovým tovarom. Beáta Repíková sa za niektorými absolventkami spomínaného duálneho vzdelávania vybrala a opýtala sa aj na to, s akými prezentáciami na maturitnej skúške uspeli a ako sa do praxe pripravili.

Duálne vzdelávanie - I. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

V týchto dňoch naši pedagógovia hodnotia, ako sú naši maturanti -  po ukončení školy - pripravení do praxe. Naše budúce predavačky - čerstvé  absolventky duálneho vzdelávania v oblasti obchodu s drogériovým tovarom sa počas praxe vo svojich prevádzkach vyzbrojili informáciami o sortimente - v odbore krásy, zdravia a výživy - pretože vedia, že zákazník je čoraz viac náročnejší. Počas školského roka a tiež učili, ako zvládať stresové situácie a ako budovať efektívnu a asertívnu komunikáciu so zákazníkom. Vďaka tomu by mali zvládnuť v obchode každú situáciu. Beáte Repíkovej to povedala po praktickej maturitnej skúške Marianna Lachkovičová - inštruktorka duálneho vzdelávania v oblasti obchodu.

Duálne vzdelávanie - II. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dodajme že v týchto dňoch - aktuálne až do 9. teho júna – absolvujú aj ďalší naši  maturanti ústne skúšky. My sme boli na skúške dospelosti so študentkami duálneho vzdelávania v odbore obchodný pracovník v oblasti predaja drogériového tovaru.

Autor: Beáta Repíková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame