Stredoškoláci si na jeden deň vyskúšali vysokoškolské štúdium na UK

Stredoškoláci si na jeden deň vyskúšali vysokoškolské štúdium na UK

Stredoškoláci z nižších ročníkov si práve v čase maturít mohli aspoň na jeden deň vyskúšať vysokoškolské štúdium. Počas dvoch utorkov, tento a minulý týždeň bolo priestoroch Univerzity Komenského v Bratislave podujatie s názvom „Zaži vysokú školu na vlastnej koži.“ Program bol pestrý, pripravili pre nich prednášky na rôzne témy. Študenti sa dozvedeli o mikroskopických čiernych dierach alebo zistili čo stojí za úspechom uplatnenia v medzinárodných organizáciách. K dispozícii boli aj informačné stánky fakúlt. Prezentovala sa tam aj Fakulta manažmentu. Mária Babinská oslovila Luciu Kočišovú.

Stredoškoláci si na jeden deň vyskúšali vysokoškolské štúdium na UK Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Stredoškoláci zažili vysokú školu na vlastnej koži a veľa sa teda dozvedeli. Napríklad bola aj prednáška na tému: Aká je súvislosť medzi vzťahovou väzbou dieťaťa a jeho školskou úspešnosťou? alebo Efektívna komunikácia v škole a v športe? alebo Môže močovina napomôcť prestupu liečiva cez kožu?

Autorka: Mária Babinská

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame