Trnavský kraj ponúka študijné príležitosti na stredných školách

Trnavský kraj ponúka študijné príležitosti na stredných školách

Výber strednej školy je jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré mladý človek a jeho rodina musia urobiť ešte pred skončením základnej školy. Táto voľba môže ovplyvniť nielen nasledujúce štyri roky štúdia, ale aj budúcu kariéru a osobný rozvoj študenta. Pomôcť pri výbere školy a orientácii v študijných odboroch majú prezentácie stredných škôl, ktoré každoročne organizuje aj Trnavský kraj. Navštívila ho aj Vlasta Cigánková.

212410091039;Cigánková Kam na strednú školu v Trnavskom kraji 1 Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Žiakov končiacich ročníkov základných škôl, ale aj ich rodičov čaká už čoskoro dôležité rozhodnutie, a to je výber strednej školy. Mnohí mladí pritom nemajú vyhranený záujem a ani predstavu, čomu sa chcú v nasledujúcich rokoch venovať. Orientovať sa v možnostiach štúdia im pomáha aj podujatie Kam na strednú školu, ktoré každoročne organizuje Trnavská župa. Pokračuje Vlasta Cigánková.

Trnavský kraj ponúka študijné príležitosti na stredných školách II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

O podujatí Kam na strednú školu v Trnavskom kraji sa budeme rozprávať aj po pesničke.

Autorka: Vlasta Cigánková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame