V hotelovej akadémii Ľudovíta Wintera v Piešťanoch sa študenti pripravujú na budúce pracovné pozície cukrárov, barmanov, baristov alebo kuchárov. Svoje zručnosti si počas roka overujú rôznych na súťažiach doma i v zahraničí. Len nedávno uspeli v Prievidzi, v Žiline alebo na Eurocupe v Prešove. V konkurencii súťažiacich z Nemecka, Talianska a Českej republiky sa mladí Piešťanci presadili aj na medzinárodnej súťaži v Karlových Varoch, kde striebornú medailu získal kuchár Filip Pacalaj. Miroslav Würfl bol najprv zvedavý na jeho banketové menu.
Študenti hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch nás reprezentujú doma i v zahraničí
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Šikovnosť študentov piešťanskej hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera si môžete overiť na vlastnej koži. 10. decembra počas Dňa otvorených dverí ponúknu návštevníkom čokoládové zákusky, kávové špeciality, voňavé medovníčky, ale aj lahôdky zo slovenskej a medzinárodnej kuchyne.