Zelená linka

Zelená linka

„Spolu za ochranu životného prostredia“ – to je motto Zelenej linky, ktorou ministerstvo životného prostredia minulý rok - 5. júna – práve na Svetový deň životného prostredia, otvorilo občanom možnosť byť aktívni v riešení problémov, s ktorými sa denne vo svojom okolí stretávajú.

Verejnosť tak dostala jedinečnú príležitosť bezplatne nahlasovať envirokriminalitu, ale zároveň aj získavať potrebné informácie o environmentálnej legislatíve a o problematike životného prostredia. Tento malý veľký projekt, o ktorom povedal viac Tatiane Šuškovej štátny tajomník Ministerstva životného prostredia Juraj Smatana len za rok existencie ukázal svoje veľké opodstatnenie.   

Zelená linka Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na zelenú linku sa môžete obracať s dopytom po informáciách a so svojimi podnetmi telefonicky na čísle 0800 144 440, alebo prostredníctvom e-mailovej adresy zelena.linka@enviro.gov.sk. Tím odborníkov je k dispozícii v pracovné dni od 8:00 do 18:00 - s ohľadom na súčasné opatrenia do 16:00.

A ako to vyzerá v kancelárii prvého kontaktu Zelenej linky sa v Rádiu Regina Západ pôjdeme určite ešte s reportážnym mikrofónom pozrieť. 

Autor: Tatiana Šušková, Foto: myslovakia.sk

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame