Nový film Zápisník alkoholičky prichádza do kín

Nový film Zápisník alkoholičky prichádza do kín

Zápisník alkoholičky. Tak sa volá najnovší český film Dana Svátka, ktorý sa práve dostal do kín. A na ktorom spolupracovali aj Slováci. Psychologická príbeh o mladých manželoch bývajúcich u rodičov. Klasická schéma zaneprázdneného muža v práci a jeho manželky, ktorá naňho celý deň čaká s dieťaťom. Hlavnú postavu Michaely výborne stvárnila mladá česká herečka Tereza Ramba. Zápisník alkoholičky má však aj svoju osvetovú úlohu – nebáť sa vyhľadať odborníka skôr, než nám alkohol rozvráti vzťahy a zdravie. Martin Jurčo oslovil autorku námetu filmu Michaelu Duffkovú.

Nový film Zápisník alkoholičky prichádza do kín I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Hovoríme o novom filme Zápisník alkoholičky. Už názov napovedá, že ide o príbeh mladých manželov. Po čase sa ich vzťah stane stereotypným. Ona sa stará o dieťa, on je večne v práci. Mladá Michaela si kráti chvíle popíjaním. Až sa ocitá úplne na dne. Aké je ťažké priznať si problém s pitím? Prečo nie je prekážkou závislosti ani malé dieťa? Kde vziať silu sa liečiť a čo bude potom? Aj to sú otázky, ktoré si kladú tvorcovia a hrdinovia tohto filmu. Martin Jurčo najprv oslovil Terezu Rambu, ktorá stvárnila alkoholičku Michaelu.

Nový film Zápisník alkoholičky prichádza do kín II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Film Zápisník alkoholičky sa dostal do letných kín. Prináša psychologický príbeh závislosti atraktívnej Michaely, ale aj premeny charakterov, životných nástrah, hľadania pomoci. Pointou je odovzdávanie skúseností vyliečenej Michaely tým, čo majú problém so závislosťou.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame