Gaštanový cheesecake sladený medom

Gaštanový cheesecake sladený medom

Zákusok, ktorý vám dnes spolu s Michalom Hercegom ponúkne Zuzana Žáková, si obľúbila celá jej rodina a tak dúfame, že zachutí aj vám.

Gaštanový cheesecake sladený medom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Gaštanový cheesecake sladený medom

Na korpus potrebujeme:

  • 200g mletých mandlí
  • 2 lyžice kakaa
  • 2 lyžice medu
  • 2 lyžice kokosového oleja
  • 2 lyžice jablkového pyré


Na plnku potrebujeme:

  • 2 ks Lučiny 120 gramovej
  • 3 vajcia
  • 1 balenie gaštanového pyré
  • 1 skyr (môžeme použiť biely jogurt, alebo dáme viac Lučiny)
  • 4 lyžice medu


Postup:
Všetky ingrediencie na korpus zmiešame. Ak by bolo cesto tuhé, pridáme jablkové pyré. Cesto natlačíme do formy vystlanej papierom na pečenie s priemerom 16 cm. Na korpus vylejeme plnku. Plnku pripravíme veľmi jednoducho, opäť len zmiešame všetky suroviny. Pečieme na 160 stupňov približne 50 minút. Po vychladnutí necháme cheesecake stuhnúť v chladničke. Pred servírovaním môžeme posypať kakaom. Je výborný, šťavnatý a zje sa veľmi rýchlo.

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame