Zákusok, ktorý vám dnes spolu s Michalom Hercegom ponúkne Zuzana Žáková, si obľúbila celá jej rodina a tak dúfame, že zachutí aj vám.
Gaštanový cheesecake sladený medom
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Gaštanový cheesecake sladený medom
Na korpus potrebujeme:
- 200g mletých mandlí
- 2 lyžice kakaa
- 2 lyžice medu
- 2 lyžice kokosového oleja
- 2 lyžice jablkového pyré
Na plnku potrebujeme:
- 2 ks Lučiny 120 gramovej
- 3 vajcia
- 1 balenie gaštanového pyré
- 1 skyr (môžeme použiť biely jogurt, alebo dáme viac Lučiny)
- 4 lyžice medu
Postup:
Všetky ingrediencie na korpus zmiešame. Ak by bolo cesto tuhé, pridáme jablkové pyré. Cesto natlačíme do formy vystlanej papierom na pečenie s priemerom 16 cm. Na korpus vylejeme plnku. Plnku pripravíme veľmi jednoducho, opäť len zmiešame všetky suroviny. Pečieme na 160 stupňov približne 50 minút. Po vychladnutí necháme cheesecake stuhnúť v chladničke. Pred servírovaním môžeme posypať kakaom. Je výborný, šťavnatý a zje sa veľmi rýchlo.