Miloslav Pabiš je šéfkuchár jednej bratislavskej reštaurácie na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. Prešiel mnohými kuchyňami, varil nielen na Slovensku, ale aj v Írsku, či Mexiku. Dnes nám spolu s Máriou Babinskou dajú recept na mexickú paradajkovú polievku s kokosovým mliekom.
Mexická paradajková polievka s kokosovým mliekom Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.
Na mexickú paradajkovú polievku s kokosovým mliekom potrebujeme:
- 100 ml olivového oleja
- 3ks cesnaku
- 3ks cibule
- 3ks červenej papriky
- hrsť koriandra
- soľ
- korenie
- trošku cukru
- kokosové mlieko
Postup:
Všetky suroviny nakrájame na malé časti, budeme restovať, ochutíme ich a napokon všetko spolu zmiešame a povaríme.
Zajtra sa môžete tešiť na talianske rizoto s cviklou, kuracím mäsom alebo kozím syrom.