Životný štýl

Životný štýl

Dnes sa presunieme asi na jedno z najkrajších miest na západnom Slovensku. Z dediny do dediny je tam pešo ďaleko – ale na samotách stretnete vždy niekoho, kto má silný vzťah k prírode. A navyše zasnežené polia, vŕšky, doliny vytvárajú priam romantickú atmosféru. Aj tá učarovala Štefanovi Štetinovi, ktorý sa rozhodol prísť do tohto kraja. A začal tam ako súkromne hospodáriaci roľník. Pokračuje Martin Jurčo. 

Životný štýl - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Na myjavských kopaniciach máte veľa príležitostí, ako si užiť krásy prírody. V lete na cyklotrasách alebo turistických chodníkoch. Teraz v zime na bežkách, alebo na lyžiarskom svahu Starej Myjavy. Mladému začínajúcemu farmárovi Štefanovi Štetinovi učaroval život chovateľa prepojeného tesne s prírodou. A začal si na zelenej lúke plniť svoj sen. Svoju farmu postupne buduje tak, aby bola pre návštevníkov atraktívna.

Životný štýl - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Štefan Štetina v Poriadí svoju farmu postupne buduje tak, aby bola pre návštevníkov atraktívna. Dobudúcna napríklad aj na pobyty hoci pre turistov, aby mohli prenocovať a vyskúšať si pravý farmársky život pri zvieratách.

Galéria

unnamed2.jpg unnamed.jpg
Autor a foto: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame