Račiansky vinohradnícky chodník

Račiansky vinohradnícky chodník

Hovorí sa, že neexistuje zlé počasie. Vraj len turisti sú zle oblečení.  Ak ste nadšenci stále sa meniacej prírody, tak sa možno vyberiete na výlet pod Malé Karpaty. Neopakovateľné prírodné scenérie ponúka aj Račiansky vinohradnícky chodník.  Čo na ňom môžete vidieť a zažiť,  to vám teraz sprostredkujú  Miroslav Würfl  a Ivan Vrana z miestneho vinohradníckeho spolku, ktorí sa na takúto vychádzku spolu vybrali. 

Račiansky vinohradnícky chodník I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Chcete sa pokochať výhľadom na Raču, Krasňany či centrum hlavného mesta?  Stačí vyjsť kúsok nad Raču – a preto sa opäť vraciame na „Račiansky vinohradnícky chodník“ . Našimi sprievodcami na dnešnej vychádzke sú Ivan Vrana z Račianskeho vinohradníckeho spolku  a  Miroslav Würfl.  Na chvíľu sa pristavili aj v starostlivo udržiavanom vinohrade.

Račiansky vinohradnícky chodník II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Toľko Ivan Vrana, ktorý nám spolu s Miroslavom Würflom  priblížili  „Račiansky vinohradnícky chodník“ . Možno sa aj vy vyberiete do Malých Karpát, prejsť sa na čerstvom vzduchu,  a na vychádzke v račianskom chotári zistíte, že aj v zime to naozaj stojí za to!

Autor: Miroslav Würfl; Ilustr. foto: RVCH

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame