Všetko o masážach

Všetko o masážach

Už dávno je dokázané, že každá masáž pôsobí dobre nielen na fyzickú stránku tela, ale pomáha nájsť aj vnútorný pokoj a uvoľnenie. Len pomocou prstov a rúk sa dajú dosiahnuť výborné výsledky, stojí za to nájsť tú správnu. S masérkou Ivetou Lazokovou sa zhovárala Viera Horáková.

Všetko o masážach - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Každé telo je individuálne, každý človek je iný, a preto si každý typ problému vyžaduje aj individuálny prístup. Preto by sme si mali vybrať nielen správnu masáž, ale aj maséra. Ten nám pomôže odstrániť bolesti chrbta, ktoré sú dôsledkom sedavého spôsobu života, hoci aj za počítačom.

Všetko o masážach - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Ak obľubujete masáže, potom viete oceniť ten príjemný pocit, ktorý po nich zažívate. Niekto ich využíva na relaxáciu, inému dokáže odstrániť bolesť. S masérkou Ivetou Lazokovou sa zhovárala Viera Horáková.

Všetko o masážach - 3. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Bolesti chrbta sú chorobou 21. storočia. Sedavý spôsob života, nedostatok pohybu, zlé držanie tela. To všetko sa podpisuje na našej telesnej schránke.

Všetko o masážach - 4. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Akákoľvek masáž pôsobí blahodarne a liečivo. Bolesti často ustúpia a my sa po nej cítime oddýchnutí a zrelaxovaní. Napriek tomu by sme mali prijať odporúčania masérky Ivety Lazokovej. Zhovárala sa s ňou Viera Horáková.

Všetko o masážach - 5. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autorka: Viera Horáková Ilust. foto: rhythmuswege

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame