Po 17 rokoch predstavili zrekonštruovanú polikliniku na Bezručovej ulici

Po 17 rokoch predstavili zrekonštruovanú polikliniku na Bezručovej ulici

V mestskej časti Bratislava Staré mesto predstavili takmer po 17 rokoch zrekonštruovanú bratislavskú polikliniku na Bezručovej ulici. Novým majiteľom a prevádzkovateľom zdravotnej starostlivosti je spoločnosť, ktorá už prevádzkuje špecializované ambulancie v nemocnici v Ružinove. Ako zúročia svoje skúsenosti v staronovej poliklinike na Bezručovej ulici? Beáta Repíková oslovila nového majiteľa - profesora Tibora Hlavatého.

Po 17 rokoch predstavili zrekonštruovanú polikliniku na Bezručovej ulici I. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Komplex budov na Bezručovej ulici, z 30. rokov minulého storočia, sa radí k vrcholným dielam medzivojnovej funkcionalistickej architektúry na Slovensku. Dnes, keď tam po 17 rokoch otvoria zrekonštruovanú polikliniku, pribudlo v okolí aj niekoľko zdravotníckych  zariadení. Beáta Repíková si pozvala k mikrofónu aj poslanca miestneho zastupiteľstva   Bratislava staré mesto architekta a urbanistu Ľubomíra Boháča.

Po 17 rokoch predstavili zrekonštruovanú polikliniku na Bezručovej ulici II. Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Autor: Beáta Repíková, Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame