Leto vo dvojici s klavírom na ulici

Leto vo dvojici s klavírom na ulici

K letu patrí Slnko, voda, romantika a hudba. Ozýva sa na kúpaliskách, v kaviarňach, ale aj na ulici. Kráčajúc ruka v ruke našimi rozhorúčenými mestami ste možno aj vy natrafili na klavír pod holým nebom, na ktorom si môže zahrať ktokoľvek. Odvážili ste sa aj vy? Michal Herceg oslovil v Piešťanoch niekoľkých profesionálnych, ale aj amatérskych hudobníkov, ktorí svojou hrou potešili náhodných okoloidúcich.

Leto vo dvojici s klavírom na ulici - 1. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak viete čo i len trošku zabrnkať na klávesoch, skúste to na pouličnom klavíri. Možno tým niekoho prekvapíte a potešíte. O chvíľu vám predstavíme mladého muža, ktorý dokáže v dušiach svojich poslucháčov rozoznieť romantické struny. Ako? Samozrejme hudbou.

Hudba nás sprevádza všade, často aj nechcene. Skúsili ste už niekedy poprosiť personál kaviarne, aby stíšili či dokonca vypli rádio? Väčšinou s tým nepochodíme. Michal Herceg sa stretol s mladým klaviristom Petrom Zbrankom z Nitry, ktorý svojou hudbou neprehlušuje, ale naopak dotvára letnú romantickú atmosféru kaviarní či svadobných obradov. A aký je jeho repertoár?

Leto vo dvojici s klavírom na ulici - 2. časť Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.



Autor: Michal Herceg Ilust. foto: Godsgirl_madi

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame