Jedlom k rovnováhe

Jedlom k rovnováhe

Už viete čo bude mať dnes počas celého dňa na tanieri? Napriek tomu, čo všetko vieme, niekedy máme toľko informácií, až sa v nich strácame. „Sme to, čo jeme... Nech je tvoja strava tvojim liekom a tvoj liek tvojou stravou.“ To povedal už Hippokrates 500 rokov pred naším letopočtom. Lucia Šukolová sa týmto heslom začala v osobnom a rodinnom živote riadiť asi pred štyrmi rokmi. Dnes pripravuje kurzy varenia Jedlom k rovnováhe a na otázku prečo by sme ešte aj dnes mali súhlasiť s výrokom antického Hippokrata Tatiane Šuškovej povedala.

Jedlom k rovnováhe Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Lucia Šukolová varí prevažne z rastlinných produktov a že aj v zime – keď je vegetačný pokoj – dokážeme hovoriť o sezónnych surovinách a pripraviť z nich jedlá, ktoré nás aj v zimnom období zahrejú sa vás bude snažiť presvedčiť s Tatianou Šuškovou budúci týždeň v Kulináriu Rádia Regina, tentokrát s podtitulom Jedlom k rovnováhe.

Autor: Tatiana Šušková

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame