Nové pohľady na výťažok z hlivy ustricovej

Nové pohľady na výťažok z hlivy ustricovej

S každým dotykom, nádychom, ale aj výdychom  prichádza človek do kontaktu s nejakým patogénom, či už vírusom, baktériou, alebo plesňou. A na to, aby ho spomínané mikroorganizmy „neprevalcovali“ mu slúži imunitný systém. V súvislosti s posilňovaním imunity sa dnes veľa hovorí o význame beta glukánu - výťažku z hlivy ustricovej.  Adriána Dobolyho, odborníka zo slovenskej bio-technologickej spoločnosti Natures, ktorý sa už 20 rokov venuje  výskumu a spracovaniu beta glukánu práve zo spomínanej hlivy ustricovej -  oslovila Janka Bleyová.

Nové pohľady na výťažok z hlivy ustricovej Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Možno už naozaj nastáva čas, kedy aj tí, ktorí sa spoliehajú iba na medicínske riešenia – začínajú vnímať, že slovné spojenie – životný štýl – do veľkej miery rozhoduje o našom zdraví, či chorobe.

Autor: Janka Bleyová

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame