Úspešný bloger a cestovateľ Milan Bardún

Úspešný bloger a cestovateľ Milan Bardún

Aj keď je rodákom z Bratislavy – rovnako ako svoje rodné mesto pozná desiatky svetových destinácií. Hovoríme o cestovateľovi a blogerovi Milanovi Bardúnovi. Jeho fanúšikovia ho poznajú pod jeho menom Milan bez mapy. Pod týmto menom na internete píše články o svojich cestovateľských zážitkoch. Vyštudoval krajinnú architektúru, no ako sám o sebe hovorí – viac než v urbanizme sa našiel v študovaní algoritmov sociálnych sietí. Jeden významný magazín ho označil ako druhého najvplyvnejšieho influencera na Slovensku až s miliónom videní. Martin Jurčo sa Milana Bardúna pýtal na prepojenie architektúry a cestovania.

Úspešný bloger a cestovateľ Milan Bardún Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Rozprávame sa s cestovateľom a blogerom Milanom Bardúnom, ktorého poznajú priaznivci na internete ako Milana bez mapy. Aj keď jeho svet, ktorý prezentuje na internete je atraktívny – vo svojej knihe hovorí aj o zákulisí takéhoto života. To nie je vždy žiarivé a niekedy dokonca aj nudné. Jeden významný magazín označil Milana Bardúna ako druhého najvplyvnejšieho influencera na Slovensku až s miliónom videní.  Martin Jurčo sa ho pýtal aj na jeho prvú cestu.

Úspešný bloger a cestovateľ Milan Bardún Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Milan Bardún alebo ak chcete Milan bez mapy je úspešný slovenský bloger. A keďže nielen cestuje, fotografuje a píše, ale aj organizuje besedy – s ich účastníkmi sa rozpráva nielen o cestovaní ale najmä o sile marketingu na internete. V tejto súvislosti často počuť jeho myšlienku – Nakoľko poznáte ľudí, ktorých sledujete na internete? Jednu z odpovedí dáva aj vo svojej knihe.

Autor: Martin Jurčo

Živé vysielanie ??:??

Práve vysielame